Två månader har gått sedan öppningen och vilken start, det må jag säga! Omkring trehundra personer första dagen och otroligt tryck! Många fina ord och en i allmänhet fantastisk respons har gjort att vi svävar på moln. Så lycklig man blir när fler tycker om det man byggt upp.

Tänk att så många har suttit och avnjutit en fika i orangeriet eller på våran bakgård i solen (på före detta gödselstaden) eller suttit på bron och dinglat med benen över den kluckande ån. Det är faktiskt rätt så fantastiskt. Och de stammisar som jag redan har fått som tittar in varje vecka för att se om det finns någon ny spännande växt eller så. Det gör mig väldigt glad.

Nu ser jag framåt och planerar höst och jul. Snart kommer ni även få se ett nytt ansikte i butiken, spännande va? Just nu är det jag, Hanna, som finns där och ibland även min mamma Siv som hjälper mig mycket. Men vi har redan insett att det blir lite tufft i jul för bara oss två. Men mer än så avslöjar jag inte nu….